Logo Facebook
FORSIDEN TRAINEEPROGRAM KARRIERENYHETER KARRIERETIPS OM TRAINEEGUIDEN.NO

Jobbekspertene

Nå har du muligheten til å stille våre eksperter konkrete spørsmål om akkurat det du lurer på. Vi samarbeider med noen av Norges fremste ressurspersoner innenfor jobb og karriere, arbeidsrett, personlig økonomi, testverktøy, personlig utvikling og prosjektledelse. Ekspertene er valgt ut av TraineeGuiden.no og nettavisen Karrierelink.no fordi vi mener de er de beste ekspertene til å besvare spørsmål om de aktuelle temaene.

Våre utvalgte eksperter:


Jobb & karriere
Thorleif Solstad, adm. direktør og partner i 
Solstad & Partners as
 

Thorleif Solstad er gründer av Solstad & Partners og har bygget opp Solstad - Leder og Karrieresenter på Smestad. I tillegg til ledererfaring fra eget firma har han arbeidet med organisasjon og ledelse i hele sitt yrkesaktive liv. Han er rask og direkte i språkbruk og har stort engasjement i det han driver med. 

 Spørsmål og svar her 


Personlig økonomi
Øyvind Holm, senior rådgiver i Norcap AS 

Øyvind Holm har 20 års erfaring med finans- og eiendomsinvesteringer. Han har tidligere innehatt ledende stillinger i bl.a. SND Invest og Norske Liv, med ansvar for strategiutvikling, aktivaallokering og porteføljeforvaltning. Holm har lang erfaring fra styrearbeid. 
Holm jobber i dag særlig med rådgivning ift. investering og skatt, forretningsutvikling og -organisering, prosjektering og finansiering. 

 B>Spørsmål og svar her 


Arbeidsrett
Lars E Skotvedt, Partner og Advokat M.N.A i FØYEN Advokatfirma DA. 

Skotvedt er faglig ansvarlig for arbeidsrettsteamet i FØYEN, som har et av landets ledende advokatmiljøer innen arbeidsrett. Han har i en årrekke vært juridisk rådgiver i ulike omstillingsprosesser i næringslivet og innenfor det offentlige. Skotvedt har omfattende prosedyreerfaring, ikke minst i forbindelse med oppsigelsessaker. 

 Spørsmål og svar her 


Kvinner i ledelse og styrer
Inger-Lise Blakstad, daglig leder i HR Rekruttering & Karriererådgivning. 

Inger-Lise Blakstad har erfaring/bakgrunn fra likestillingsarbeid, veiledningsarbeid, lederutvikling, diverse lederstillinger og fra executive search. Hun har arbeidet spesielt med rekruttering av kvinner til ledelse og styrer. Blakstads hovedfokus er nytenkning og rekruttering til mangfold. Inger-Lise Blakstad er forfatter av boken ” Lønnsomt mangfold i ledelse og styrer. Kvinner, jyplinger, oldinger?” som vektlegger å tenke nytt og annerledes ved rekruttering. 

 Spørsmål og svar her 


Arbeidspsykologiske tester
Rudi Myrvang, psykolog og daglig leder i cut-e norge as 

Rudi Myrvang er psykolog og daglig leder i cut-e norge as. Før han startet cut-e norge as var han adm.dir. i SHL Norge AS. Myrvang har lang erfaring med arbeidspsykologisk tester, med fokus på testutvikling, opplæring, implementering og praktisk bruk. Han er selv veritas-sertifisert testbruker, og holder også kurs for testbrukere som ønsker å kvalifisere seg til dette sertifikatet. 

 Spørsmål og svar her 


Personlig utvikling
Ingrid Husan, daglig leder, sertifisert NLP trener & coach i Cani Coaching. 

Ingrid Husan er sertifisert NLP-trener hos Richard Bandler/The Society of Neuro-Linguistic Programming & Life Coach og har en Bachelor of Arts i International Business. Husan har i tillegg gått kurs hos den fremste coachen i USA, Anthony Robbins. Husan er pådriver for at du skal finne visjonene dine, bli bevisst på hva som er virkelig er viktig for deg, gjøre bevisste endringer i livet ditt, prioritere og ta valg for at du skal få brukt mer av deg selv. 

 Spørsmål og svar her 


Prosjektledelse
Halvard S. Kilde, administrerende direktør i Metier. 

Sivilingeniøren var sentral i oppbyggingen og gjennomføringen av det nasjonale forskningsprogrammet Prosjektstyring år 2000 (PS 2000). Kilde har i dag bred erfaring innen prosjektfaget, både teoretisk og praktisk. De siste 12 årene har han jobbet for ledelse og mellomledelse i prosjektorienterte selskaper. Han har erfaring fra ulike bransjer; offentlig sektor, Olje & Gass, IKT, Telekom og Bygg- og anlegg. 

 Spørsmål og svar her